Om

”Anettes bredd och kompetens är intressant. Hon har en massa energi och öppenhet och visar engagemang för att människor ska må bra i livet. Hon älskar att se människor utvecklas och nå mål och drömmar. Inställningen till livet och hennes sinne gör att man vill veta vad hon tänker och känner i det goda samtalet”.

Anette har en kandidatexamen i folkhälsovetenskap med hälsoekonomi. Hon har varit samtalsledare i Familjeverkstan och varit med och skrivit värdegrunden på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Blev diplomerad chef våren 2022.

Jag tänker ofta på hur jag ska kunna göra gott som ger resultat och mina idéer poppar ofta upp på kvällen. Att sprida glädje och positivitet har jag gjort sedan mitt första ögonblick här på jorden, säger Anette. Några områden hon coachar i är:

Separerade föräldrar – med egen erfarenhet delar hon med sig till andra som hamnat i samma situation. Det resulterade i en postkurs med arbetsbok. Läs mer här

Karriär – byta jobb, börja plugga, byta karriär flera gånger i livet, läsa en kurs eller lång utbildning mitt i livet. Hon har varit där och tagit sig igenom svårigheter och hinder.

Förändra tankar – att gå i samma spår i åratal och tänka negativt liksom många gör. För två år sedan började Anette med mental träning på en tre månader lång resa i Asien och den livskvaliteten hon fått vill hon inte vara utan. Du kan få den också!

Anette är aktuell med workshop i positivt mindset och aktiv på sociala medier. Älskar hudvård och makeup vilket hon även arbetat med.

Anette