Om

Jag älskar att se människor utvecklas och nå mål och drömmar. Utbildad folkhälsovetare med erfarenhet som samtalsledare i Familjeverkstan och varit med och skrivit värdegrunden på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Jag tänker ofta på hur jag ska kunna göra gott som ger resultat och mina idéer poppar ofta upp på kvällen. Att sprida glädje och positivitet har jag gjort sedan mitt första ögonblick här på jorden. Några områden som jag coachar i är:

Separerade föräldrar – det är mycket på grund av min egen erfarenhet och jag vill dela med mig till andra som hamnar i samma situation. Jag skapade under denna tid en epostkurs med arbetsbok. Läs mer här

Karriär – byta jobb eller börja plugga. Byta karriär flera gånger i livet. Läsa en kurs eller lång utbildning mitt i livet. Jag har varit där och kommer ställa relevanta frågor.

Förändra tankar – jag vet hur det är att gå i samma spår i åratal och tänka negativt som många gör. För två år sedan började jag med mental träning och den livskvaliteten jag fått vill jag inte vara utan. Du kan få den också.

Anette Lindfors

Anette