Förändra är lätt men också svårt

Vi är vanemänniskor och det tar tid att förändra en vana. Den programmering som har gjorts i pratal kan dock vara svår att förändra på djupet men det går. Du behöver vara envis, ihärdig och inte ge upp vid motgångar. Det är mycket enklare att ha en coach som håller en i handen under en längre tid. Då kan du få varaktig förändring och det blir en relation till sin coach som jag tror är väldigt viktig för att arbeta igenom medgångar och motgångar vid förändringar. Livet är kort och vi har oftast mindre tid än vad vi tror. Det jag menar är att livet går fort och när man är ung så känns det som livet är långt. Sedan när man blir äldre undrar man vart tiden tog vägen. Det är ändå många dagar som du har levt om du är några år. Hur många av de dagarna var du fokuserad, målinriktad och visste vad du ville och vart du skulle?

Vill du ha fler dagar som du medvetet tar vara på för att få ditt mest underbara liv så ska du handla idag! Skjut inte upp saker utan boka ett konsulterande samtal https://calendly.com/onlinecoaching-free Tiden finns ute nu och de kommer gå åt snabbt.

Njut av våren

Anette Lindfors

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s