Fars dag

Idag är det fars dag. det påminner mig om min egen pappa. Jag får gräva mitt minne. Spola tillbaka tiden av chock och sorg, ändå längre tillbaka av av telefonsamtal där jag fick säga gång efter annan ”Ring inte när du har druckit”. Däremellan fick jag reda i mitt liv på egen hand. Utan en pappa att hålla i handen. Hur hade livet varit med en pappa? Vi hade nog gjort så som vi gjorde när jag var liten. Åkte ut och tittade på bilar. Det gillade pappa. Då fick jag också en stund av bra dotter-pappatid. Jag hoppas alla pappor får en fin dag idag. Stort grattis på fars dag!

Livet är skört och det bästa jag kan säga är att ta vara på den tid vi har med våra nära och kära. Uppskatta den du har när du har honom och henne och var snäll mot dem.

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s