Hur min idé startade

I mars 2020 gjorde jag något som de flesta drömmer om men få tar action om. Jag reste till Asien i 3 månader. Med mig hade jag böcker, Mac:en (datorn) och en massa hudvård. Strapatser, hetta, äventyr och väldigt roligt så snubblade jag online över en minikurs där syftet var att man skulle hjälpa människor utifrån sin egen erfarenhet. Något man själv upplevt, gått från frustration och problem till att vara fri från problemet. Från nuläge till önskat läge. För att detta ska vara genomförbart så skulle man hitta sin nisch i nisch i nisch i nischen. Ni fattar, så smalt som en nål, ungefär.Jag valde nischen att hjälpa mammor som har barn som bor heltid hos sin pappa. Det blev ”Mitt barn bor hos sin pappa”.

Efter ett halvår eller så justerade jag denna smala nisch till att hjälpa både kvinnor och män som har barn som bor 50% eller mer hos den andra föräldern. Ifall du gillar att läsa så här långt och tycker att detta är något du vill visa gillande om, gå in och klicka gilla på https://www.facebook.com/lindfors.a och du som känner att det här är något för dig…Signa upp på min maillista. Ju fler intresse desto mer anledning för mig att skicka ut regebundna mail. Jag är rätt ensam om detta (i världen?) så jag vet inte hur snabbt, långsamt, rakt, snirkligt detta kommer att utveckla sig men det är en spännande tid jag haft sedan mars 2020.

September 2021 uppdatering: Jag har lärt mig mycket sedan starten förra året. Jag har så roligt, det är utvecklande och spännande för mig att hjälpa andra människor. Jag gjorde en arbetsbok i samarbete med min målgrupp. Jag vill fram till idag tacka alla som jag pratat med. Gett mig inspiration och delgett sin historia. Hör gärna av dig igen och berätta hur det har gått här

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s