Att vilja ge barnen trygghet men inte kunna

Det står i barnkonventionen att barn har rätt att växa upp i en miljö av lycka, kärlek och förståelse. Hur bidrar du som inte bor med ditt barn eller maximalt 50 % av tiden? När jag ställer denna frågan, hur känns det. Jag vill i denna sekund boosta dig med att du är bra som du är. Vi ska göra allt vi kan för att det ska bli så. Eller hur? Hur gör vi? Skriv en kommentar om dina tankar.

Handen på mitt hjärta och efter en tid av separation och att försöka hitta rutinen av varannan vecka – det gick bara inte. Det blev komplicerat och jag hade ingen instruktionsbok hur jag skulle göra. När jag hade ett samtal med en förälder så önskades just en instruktion i hur man ska göra före man separerar för att undvika att man gör något förhastat. Jag skulle vilja blicka bakåt ännu tidigare. När man pratar om att skaffa barn. En checklista att fylla i och båda signerar den. Jag tänker om den som en lektion i samarbete med den andra föräldern. Vad tror du om det? Vad skulle denna lista kunna innehålla. Jag tänker bara högt nu, vilket inte stämmer eftersom jag sitter tyst och skriver men du fattar. All förändring börjar med en en tanke. Jag vill dra mitt strå till stacken av att förbättra världen.

Vi vill att alla barn ska växa upp i lycka, kärlek och förståelse och trygghet, hela sin uppväxt, så låt oss göra detta tillsammans.

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s