Jag har jobbat med sekretess hela mitt arbetsliv

Jag delade ut reklam när jag var tonåring visserligen. När jag var 18 år så jobbade jag på polisens ungdomsrotel. Det var mitt första jobb med sekretess. Sedan har det fortsatt med Skatteverket när var var 20 år. Sedan var det inom VGR och Göteborgs Stad. Det är helt naturligt för mig, det är en del av mitt yrkesliv. Det är såklart likadant om vi har en kontakt utifrån min roll som coach. Du kan lugnt och tryggt vända dig till mig för det stannar hos mig.

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s