Hur det började

Jag var i Thailand februari 2020. jag minns inte exakt just nu vart jag var. Det var så i alla fall att jag var på väg till Kambodja och jag fick se Jesses lives i efterhand. Jag gjorde lektionerna och uppgifterna så snart jag hade kommit till rätta och mådde bra. Jag fick turistmage i Siem Reap. Jag fortsatte därför lektionerna när jag var i Ho Chi Ming. Jag gjort filmer. Jag pratade högt. Allt för att lära mig så mycket som möjligt och memorera det jag visste var något väldigt viktigt.

Jag gick igenom gamla facebookgrupper och där var den. 5-day challange med Jesse Eker. För evigt tacksam! Dean Graziozi och Tony Robbins hade ett knowledgebrokerprogram som jag inte köpte. Jag vill gärna gå deras program någon gång.

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s