Dina relationer är så positiva som du vill att de ska vara

Relationer är bland det svåraste som finns. Om de inte fungerar. Jag vill idag bara lyfta det positiva med relationer. Vilka positiva tankar får du om relationer om du stannar vid positiva tankarna. Vi låter de negativa tankarna och bara rinna mellan fingrarna och behåller de positiva. Vad tänker du på då? 

Omsorg om dem (jag skriver dem för enkelhetens skull och menar alla människor du har runtomkring dig). De är viktiga i ditt liv på olika sätt och du är mån om att de har hälsa och lever.

Kärleken till dem. Du känner dem och deras personligheter är olik eller lik dig och kompletterar dig. Du lär dig saker av dem.

De kan olika saker. De har talanger och kompetenser du inte har. En del brinner för sina ämnen och kan prata långt mer än du orkar höra. Du kan känna igen dig i att du brinner för ämnen som du tycker om.

Du är beroende av dem. De hjälper dig eller har förmågor som du använder dig av och är tacksam för. Har du sagt det till dem? Du som läser det här har nu en påminnelse om att tacka dem. Gör det personligen om du har dem i samma stad eller i din fysiska närhet. I andra hand ring dem och tacka dem. Känn hur det känns efteråt. Jag lovar dig att du är nöjd.

Tänk dig nu ett torg, en restaurang, eller ett flygplan utan människor. Hur skulle det kännas? Jag har vid ett fåtal tillfällen varit på platser, alltså städer eller samhällen, som är öde. Det var inte roligt. Jag skulle för allt i världen inte vilja bo där. Inte ens vara där tillfälligt. Du kan säkert komma på andra ställen eller situationer och tillfällen som är positiva med familj, vänner, grannar, kollegor, bekanta eller en medmänniska som du går förbi på gatan. Detta inlägg skriver jag för att fokusera på det positiva. När jag skriver detta så kommer det minnesbilder, fragment, tankar och känslor så det är inte 100 % positivt för vi har blandade erfarenheter och känslor. Det är livet. Det som vi kan påverka är hur vi väljer att se och fokusera på. Jag kan fylla mina tankar med det som är bra. Det ger en fin känsla och allt runtom mig blir lätt, ljust och glatt. Min intention om morgondagen är att den ska vara lika ljus och glad. Jag tittar nu ut genom fönstret och det är grått vilket inte är som i mitt sinne för där är det ljust och soligt. Tack vara detta inlägg till dig. Jag hoppas du blir inspirerad. Skriv gärna en kommentar om hur du håller dina tankar positiva. 

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s