En vinnande självbild

Jag får ibland höra att jag gör så mycket och inspirerar andra människor. De undrar hur jag hinner med. Jag följer och inspireras av människor. Det finns just nu några personer som jag följer och inspireras av. De ger mig energi och inspiration och jag skulle inte vara där jag är idag utan dem. Blir rörd när jag tänker på det. Ganska många har jag inte träffat fysiskt utan online. Det känns som jag känner dem. Det är sannolikt att några av dem kommer att ha liveevent när pandemin är slut. Då ser jag fram emot att se dem prata och jag sitter i publiken. Kanske får säga hej till dem. Det kommer bli så kul.

I alla fall så är det så att ev av dessa kvinnor har haft masterclass några gånger vilket jag deltagit i. Nu är det faktiskt dags igen i slutet av denna månaden. Ämnet minns jag inte just nu men det var precis vad som passar mig så jag ser fram emot den. Jag tror hon håller masterclassen i sin facebookgrupp. Palwasha Feizi kallar sig en tough love coach och är en av Bob Proctors konsulter. Facebookgruppen heter Expect Miracles. Jag minns inte riktigt exakt hur jag kom i kontakt med henne. Troligen var det förra våren då jag nätverkade mycket med andra antreprenörer för att lära mig bli bra på det för att kunna hjälpa andra. Detta inlägg har jag inspirerats av Palwashas tvådagars masterclass som hon hade för ett tag sedan. Jag tycker det hon gör är så bra att jag vill dela med mig av det till dig. Just nu lyssnar jag på Bob Proctors meditation varje dag. Jag hoppas du gillar mitt inlägg. Skriv gärna en kommentar nedan vad du tar med dig.

Något vi alla vill ha är mer tid till det vi vill göra i livet. Frihet, ekonomisk frihet, umgås med våra vänner och familj. Vi vil vara lyckliga och ha sinnesro.

Oavsett bakgrund, utbildning, vart vi bor osv så är det något vi alla kan arbeta på. Det handlar inte om att kämpa och stressa utan det handlar om att arbeta med sina tankar. Genom mer sinnesro så får vi också mer energi vilket gör så att vi kan göra mer av det vi vill och mer klarhet i vad vi vill. Vi mår inte bra av att stå still. Vi är ämnade för att vara i rörelse. Vi ska också fylla våra kroppar med näringsrik mat. Mycket grönsaker. När jag skriver detta blir jag sugen på grönsaker.

Säger du ja till vad jag skrivit ovan. Vill du ha mer i ditt liv än precis så det går runt. Bra! Läs vidare, detta är något för dig. Det krävs nämligen vilja och engagemang för att skapa förändring. Du kanske känner dig hyfsat nöjd. Du lever ditt liv, det lunkar liksom på bekvämt. Du har pengar till räkningarna varje månad. Det händer ungefär så mycket, varken mer eller mindre.

-Men jag är ämnad för att göra något mer, skulle kunna vara en tanke hos dig nu! Säg det högt -Jag är ämnad för att göra något mer! Du kan leva med energi i ständig rörelse med utveckling och glädje i varje steg.

Palwasha säger ”Jag vill verkligen att du ser dig själv som 80-90 år gammal, där du sitter med dina barnbarn. Vad berättar du för att inspirera dem? Vad berättade dina mor- och farföräldrar för att inspirera dig? Du är kapabel att åstadkomma det du vill!” Du kan fråga dig själv, om du har barn, -vill du att ditt barn ska ha det som dig? Du vill ditt barn det bästa, så det är en bra fråga att ställa sig. Det kan du göra med jämna mellanrum. När du förlorar fokus, låt barnet i dig eller ditt egna lilla barns önskan vara i fokus.

Jag har själv många gånger frågar mig eller haft som motto att det jag gör ska jag kunna berätta för barnen. Det ska vara något som jag själv kan vara stolt över och stå för.

Universum har ett överflöd till oss alla. Ta en minut och känn in det du har. Om du tänker efter har du mycket att vara tacksam för. Vad kommer för bilder framför dina ögon? Om du ser bilder framför dig vad du önskar så kan det bli din framtid. Du ska tro på det och vara lika övertygad som att du vet att du kommer att borsta tänderna ikväll. Ingen tvekan om att du kommer göra det, eller hur? Låt ingen mer tid gå förlorad utan vet att det är sant.

Rika tankar är verkligen motsatsen till brist och kamptänkande. Du står där du står idag. Det behöver inte vara så i framtiden. Du skapar din verklighet. Vad är ditt första steg? Ifall du redan är i en förändringsprocess, vad är ditt nästa steg? Om tre månader. Om ett år. Du fattar beslut i ditt liv. Ganska många beslut om du tänker efter. Låt dem vara beslut som du är medveten om och som du kan påverka.

Några ord som jag vill att du tänker på och reflekterar över:

Medvetenhet

Beslut

Sinne

Kropp

Det undermedvetna

Självbild

Ditt värde

Lagen om orsak och verkan

Känsla

Pris på din tjänst (om du är företagare) eller lön (om du är anställd)

Värdefull

Tankarna du har om ditt värde och tro om vad du kan åstadkomma styr vad du tror är möjligt. Tro att du kan åstadkomma stora saker i ditt liv. Börja först med en tanke och sedan i verkligheten. Det vill säga din action om hur du ska gå från tanke till handling. När du verkligen vill ha något, då fick du det eller du köpte det. Du gjorde allt du kunde för att det skulle ske och det löste sig.

Du är värd lycka och rikedom. Alla kommer inte stödja dig. Din omgivning kommer bli rädda för förändringen och bjuda motstånd. Du investerar i dig själv och det är din tid och dina pengar. Rikedom är att leva som DU vill och känns rätt för dig. Den viktigaste investeringen är du själv. På det sättet blir du också den bästa versionen av dig själv och det kommer din omgivning till glädje.

Publicerad i

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s